Vakanties voor kinderen met een verstandelijke beperking

Sponsoren en donateurs

Dankzij onze sponsoren en donateurs kunnen we elk jaar 80 kinderen een mooie kampweek aanbieden en kunnen we de kosten voor ouders laag houden.

Fonds 1818
Fonds Kind & Handicap
Stichting Hulp na Onderzoek
Het gehandicapte kind
Fundatie Van den Santheuvel
Kinderfonds Lisse
Hélène de Montigny Stichting
Opbrengst Penn Grevelingen Tournament (Georganiseerd door de Eurovissers)
De Stichting Boschuysen
Stichting “Jan van der Pouw Kraan Fonds”
Webspresso - Bureau voor Internetcommunicatie
R.K. Kerk H. Hartparochie. De Zilk
Paul Tensen Stichting
Groei & Bloei
Diverse particulieren

Wil u ook een bijdrage leveren aan Stichting Roos? Dan helpt u ons om een kampweek met Roos voor ieder kind een feestje te maken, terwijl de ouders en het gezin even een weekje rust hebben.

U kunt uw bijdrage overmaken naar NL34 RABO 0134 9012 23 t.n.v. Stichting Roos te Lisse.
Dankuwel!

Mocht je of jouw organisatie een sponsorbijdrage willen leveren, neem dan contact op met onze penningmeester via penningmeesterroos@gmail.com.

Geldelijke bijdragen aan charitatieve instellingen zijn onder voorwaarden voor de belasting aftrekbaar. Roos is als charitatieve instelling goedgekeurd door de Belastingdienst. Dit betekent dat je geldelijke bijdragen aan Roos onder voorwaarden aftrekbaar zijn van je belastbaar inkomen. Zie voor verdere informatie de website van de Belastingdienst.