Vakanties voor kinderen met een verstandelijke beperking

Deelnemers

Ben je tussen 8 en 28 jaar oud, heb je een verstandelijke beperking en.. het allerbelangrijkste, geniet je graag van een week vakantie zonder je ouders én met een leuke groep kinderen en vrijwilligers? Geef je dan op voor een vakantieweek van Stichting Roos!

De deelnemers van Stichting Roos hebben een zekere mate van zelfstandigheid en ervaren meerwaarde aan de aanwezigheid van de groep. De deelnemers vinden het leuk om, waar dat lukt en op hun eigen manier, deel te nemen aan de groepsactiviteiten. De groepen worden niet ingedeeld op leeftijd, er wordt wel geprobeerd om een groep zo samen te stellen dat de deelnemers op ongeveer gelijk niveau genieten van de activiteiten die we organiseren.

                            

De kosten voor de vakantieweken van 2023 bedragen €580 euro. Voor deze week heeft uw kind een week lang een compleet verzorgde vakantie week, met een divers aanbod aan activiteiten. Dit bedrag kunt uit zelf betalen, of vanuit uw Persoonsgebonden Budget. Wij werken ook samen met subsidie verlenende instanties zodat uw kind ook met ons mee kan als u weinig financiële ruimte heeft. Mocht dit laatste het geval zijn, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Neem contact op met Anne Groen, coördinator deelnemers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voorzijde informatiebrochure deelnemers

 

Nieuws

Vakantieweken 2023

22 juli t/m 28 juli

29 juli t/m 4 augustus

5 augustus t/m  11 augustus

12 augustus t/m 18 augustus

Aanmeldingen 2023 gesloten!

De vakantieweken zitten vol, aanmelden voor de wachtlijst is mogelijk..

Lees meer...