Vakanties voor kinderen met een verstandelijke beperking

Steun Stichting Roos

Doneer nu!

En maak met jouw bijdrage meedoen voor kinderen met een beperking mogelijk!

Doe mee, doneer en vergroot de leefwereld van mensen met een beperking. Met jouw donatie kunnen wij doorgaan met het organiseren van vakanties waarin kinderen in een groep erop uit gaan en ervaringen opdoen die thuis niet mogelijk zijn.

Maak je donatie over naar NL34 RABO 0134 9012 23 onder vermelding van je naam en emailadres.

Stichting Roos is een anbi, een algemeen nut beogende instelling. Giften aan een anbi kunt u aftrekken bij de belastingaangifte.

Doneer voor een Roos-belevenis

Maak jij nog zo’n moment mogelijk voor de kinderen van Roos? Doneer dan voor een Roos-belevenis. Zo draag je direct bij aan het geluk en welzijn van de kinderen en hun familie Er zijn drie manieren om een Roos-belevenis mogelijk te maken:

  1. Een kind een onvergetelijke vakantiedag: knutselen, spelen, sporten en koken. Met eten en drinken en alle activiteiten. Je draagt € 65 bij.
  2. Een week vakantie voor een kind of jongere, waarin onze vrijwilligers beperkingen veranderen in mogelijkheden. Je draagt € 450 bij.
  3. Een week vakantie voor vijf kinderen, waarin ze met leeftijdsgenoten leuke dingen doen en hun ouders en broertjes of zusjes ook een adempauze hebben. Je draagt € 2.250 bij.

Help mee! Maak één van de volgende bedragen over naar NL34 RABO 0134 9012 23.

  • € 65
  • € 450
  • € 2.250

Onder vermelding van je naam en e-mailadres.

Wij nemen dan natuurlijk contact met je op!

Wil je jouw Roos-belevenis zelf meemaken? Je bent van harte welkom om te komen kijken of zelfs mee te doen met de activiteiten. Sponsor je als bedrijf? Dan zorgen wij voor exposure op onze website, social media of in onze nieuwsbrief. Wil je een ander bedrag bijdragen? Dat kan natuurlijk ook. Neem voor meer informatie contact met ons op via mail. Dankzij jouw bijdrage kunnen meer kinderen met een beperking meedoen!

Stichting Roos is een anbi, een algemeen nut beogende instelling. Giften aan een anbi kunt u aftrekken bij de belastingaangifte.

Nieuws

Vakantieweken 2023

22 juli t/m 28 juli

29 juli t/m 4 augustus

5 augustus t/m  11 augustus

12 augustus t/m 18 augustus

Aanmeldingen 2023 gesloten!

De vakantieweken zitten vol, aanmelden voor de wachtlijst is mogelijk..

Lees meer...