Vakanties voor kinderen met een verstandelijke beperking

Disclaimer

Bij de samenstelling van de website van Stichting Roos wordt de grootste zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist zijn. Stichting Roos kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van informatie die staat op deze site.

Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. De informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van een afspraak met Stichting Roos .

Niets uit de teksten of illustraties op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Stichting Roos openbaar worden gemaakt, gedistribueerd, verzonden, getoond, verkocht, overgedragen of verveelvoudigd. Het enige waarvoor geen toestemming vooraf nodig is, is het delen van teksten via sociale media. Het is mogelijk dat via onze website verwezen wordt naar websites en/of informatiebronnen van derden. Stichting Roos heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze websites en/of informatiebronnen en kan derhalve niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Nieuws

Aanmeldingen 2022 gesloten!

De vakantieweken voor de zomer van 2022 zitten vol..

Lees meer...

Vakantieweken 2022

De weken voor de zomer van 2022 zijn bekend! Meld je snel aan!

Lees meer...